Etsi
  • Tea Holm

Olen magneetti on teos, joka toimii kuin magneetti!

Päivitetty: helmi 24

Olen magneetti: Ajatuksen ja rakkauden voimalla kohti unelmaelämää (2020) on uutuusteos vetovoimanlaista ja ajatuksen voimasta. Kirjoittaja Elena Gushchina on Reikimaster, NLP-ohjaaja ja taiteilija sekä kirjailija, valokuvaaja ja mediasuunnittelija. Hän on monilahjakas tekijä, nimittäin hän on myös IT-asiantuntija ja ammattisukeltaja.


Elena Gushchina syntyi Kazakstanissa, lähellä Kiinan rajaa. Hänen perheensä muutti Venäjän Karjalaan, Kostamukseen, jossa hän oppi koulussa suomen kieltä. Korkeakouluopinnot Elena Gushchina teki Suomessa ja päätyi työskentelemään IT-alalle. Hän alkoi tutkia tietoisuutta ja energiatodellisuutta.


Sen seurauksena syntyi Olen magneetti, joka on julkaistu alun perin venäjäksi ja sen jälkeen englanniksi sekä suomeksi. Kirjoittajaa kiinnosti vetovoimanlaki ja se, miten sitä oikeasti käytetään. Toimiiko se? Voiko sitä edes käyttää? Kirjoittaja kannustaa lukijaa kokeilemaan, mikä toimii ja mikä taas ei, omalla kohdalla.


Magnetismi: Mitä on olla magneettinen?

Pääosassa teoksessa on magnetismi ja se, kuinka sen avulla voidaan aikaansaada yksilöiden elämässä ilmenevät menestystarinat. Energia voi olla luovaa, ja tätä luovaa energiaa kirjoittaja valjastaa käyttöönsä niin, että lukijakin voisi siitä hyötyä. Kuuntelemalla sydämensä ääntä voi kenties päästä pisimmälle.


Ihmeet ja ilonaiheet täytyy ensin huomata. Kun on kiitollinen, niin ihmeitä tapahtuu aina vaan lisää. "Lisää" ei ole vaatimus vaan tosiasia, kun ihminen alkaa elää ihmeessä. Kuinka ihanaa onkaan elää unelmaansa, tässä ja nyt. Onnellinen ja kiitollinen on oltava tänään, ei vasta sitten kun... ehkä huomenna tai vuoden päästä.


Kirjasta suosittelen lukemaan etenkin kohdan toivomuspyörästä. Se on loppusanojen kohdalla. Kyseessä on viimeisin muttei vähäisin asia. Kirja on kirjoitettu kauniisti ja kiinnostavasti.


Olen magneetti kutsuu lukijansa kokonaisvaltaiselle matkalle hyvään oloon, vetovoimaiseen elämään ja saavutuksiin, jotka eivät vain näytä vaan myös tuntuvat hyviltä.


Magnetismissa on kyse elämästä, jossa vetää puoleensa asioita magneetin tavoin. Magneetti vetää puoleensa vastapuoltaan. Kyse ei siis ole magneetista, kirjaimellisesti. Magneetin puoleensavetävä ominaisuus kuvastaa menestystä. Kirjaa lukiessa kaikesta siitä saattaa tulla totta: "Olen magneetti." — Tea Holm, FT


Ihmeitä tapahtuu, kun kuuntelet sydämesi ääntä. 💗


Psst. Saatavissa mm. Adlibriksesta.

Kansikuva: Olen magneetti: Ajatuksen ja rakkauden voimalla kohti unelmaelämää

25 katselukertaa0 kommenttia
 
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Kirjailijan Blogi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now