Etsi
  • Tea Holm

Itsensä rakastaminen on rohkea teko

Päivitetty: helmi 24

Sohvi Nymanin OLET IHANA: USKALLA RAKASTAA ITSEÄSI on rohkea teko ulkonäköyhteiskunnassa


Oletko valmis löytämään ihanan naisen itsestäsi? Oletko edes etsinyt? Sohvi Nyman kannustaa jokaista naista löytämään oman naiseutensa ja voimaantumaan sitä kautta. Varoituksen sana: Tämä saattaa lisätä onnellisuutta.


Miten voi rakastaa isoa kehoa tai itseä, joka ei ole täydellinen? Elämää voi elää omannäköisesti, jolloin ihminen kasvaa kohti itseään. Sohvi kertoo kirjassaan Olet ihana oman kasvutarinansa. Sen, miten arasta tytöstä kasvoi vahva nainen, joka paitsi selätti toistuvan masennuksen myös tuli entistä itsevarmemmaksi.


Sohvi Nyman on stylisti ja ihanuusvalmentaja sekä oman alansa vaikuttaja.

Kansikuva: Basam Books 2020


IHANNENAINEN


Mediassa vallitsee tietynlainen naisihanne. Kirjan harjoituksen avulla voit pohtia, mikä on sinun ihannenainen. Esimerkkejä voi tulla lähipiiristä, eikä näillä ihanteilla ole mitään tekemistä ulkonäön kanssa. Kirja saa pikkuhiljaa uskomaan, että minäkin olen ihan ihana. Ihan.


Kirjan teemoja ovat mm. naisellisuus, naiseus, naisen seksuaalisuus, minäkuva ja keho sekä sisäinen jumalatar. Sisäisellä puheellakin on suurta merkitystä. Miten sinä puhut itsellesi? Itsetuntoa voi aina vahvistaa.


UNOHDA UUDENVUODENLUPAUKSET ELLEIVÄT NE OLE "RAKASTAN ENTISTÄ ENEMMÄN ITSEÄNI JA LÄHEISIÄNI" SEKÄ "USKALLAN UNELMOIDA ISOSTI"


Naiseudessa ei ole kyse tietystä painosta. Ei niistä lukuisista uudenvuodenlupauksista, joissa on luvannut taas laihduttaa ensi kesäksi ollakseen bikinikunnossa. Kidutusdieetit eivät toimi pidemmän päälle, vaan voivat jopa siirtää itse ongelman käsittelyä. Sen, mitä sinä näet peilistä, on tulkinnanvaraista. Kukaan toinen ei ehkä näe samaa.


Sohvi Nymanin kirjassa Olet ihana on monia upeita teemoja, kuten kiitollisuus, rakkaus, uskomukset, omat rajat ja tukahdutetut tunteet sekä rohkeus. Mitä rohkeus merkitsee juuri sinulle? Vain lukija, ihminen itse, voi muuttaa oman tarinansa.


Tilastoja ja median malleja ei kannata katsella ja ihannoida, jos haluaa voida hyvin. Jokainen on ihana omalla tavallaan, ja kaikki kasvu lähtee omasta hyvinvoinnista. Kirjan vapauttava sanoma on se, että kenenkään ei tarvitse mahtua muottiin, sillä jokainen on ihana  —  sellaisenaan. Jos ajatus ei tunnu luontevalta, niin tämän kirjan lukemisen jälkeen tuntuu!

Psst! Tilattavissa Adlibriksesta.

39 katselukertaa0 kommenttia
 
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Kirjailijan Blogi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now